EBRU DESTAN’LA GÜNDEM

ЗА НАС

Програмата “Агенда на градот”, секоја недела во 14:30 часот, на екран Tv8 int е со вас. Програмата, која веќе многу години покажува многу сектори и претставници на секторот во нашата земја, продолжува да работи без губење на брзина за најдобро да го промовира бизнисот и да ја зголеми свест. Деловниот свет, кој се состои од многу теми како што се интервјуа со истакнати имиња во индустријата, деловни линии кои произлегуваат од иновативни идеи и потреби на секторот, се среќава со нашата публика на секоја недела со различни теми и гости.

НАШАТА МИСИЈА

Целта на нашата програма, во која учествува водечки марки и компаниии од 81 турски град, е да обезбеди дека гледачите можат да ја следат блиско економија и да помогнат да ги постигнат своите инвестиции попрецизно, како и да ја поддржат промоцијата на успешни претприемачи, институции и организации, идентификувани со градот каде се најде и овозможи да достигнат колку што е можно поголема маса. Активностите на компанијата, услугите, политиките за квалитет, цели, производствен капацитет, области на услуги, слушање на проблеми во овој сектор се пренесуваат на нашите гледачи како во Турција, така и во странство

НАШАТА ВИЗИЈА

Да бидеме најдобри во нашиот сектор, во односите со клиентите и во нашиот сектор, одржување на сликата што ја имаме во услугите, одржување на квалитетни перформанси, да бидеме лидер на пазарот со континуирано производство на позитивна вредност.